Farvede strømper – Dette betyder farverne. 

 

Er du typen som godt kan lide og tilføje lidt ekstra farve til dit outfit? Så læs med her, i denne korte blog forklaring vil vi skrive om de forskellige farver og hvad farverne betyder. I så fald burde du tjekke det nyeste indenfor farvede sokker til mænd. 

 

Rød 

Farven rød udstråler magt og styrke og i nogen tilfælde dominans. Så det kan godt være en god ide og vælge den røde farve i både sokker, kjoler vis du er typen som godt kan lige og vise dig som person og hvem du er. 

Grønne 

Grønne sokker et meget mere over i den stille og rolige stand, vi er lidt over i denne sunde frembrusning og typen som har lidt mere styr på hverdagens stress. 

 

Blå 

Blå sokker er vi mere over i den helt afslappet personlighed, den type som godt kan lide de stille aftner hvor man hygger et par mennesker. Dens lidt mørke dyster farver som passer til alle outfit. Så mangler du lidt som kan vise dig af du er afslappet og uden stress så vil de blå sokker være sagen. 

Lilla 

Lilla sokker oftest mere over i den kreative og luksus. De kan være gode til og vise din kreative side samt viser også folk af du er en stille type som godt kan lige lidt og trække dig og tage lidt tid til dig selv. Så leder du efter nået i denne stil og er du denne type men bare ikke har fundet sokkerne dertil så vil lilla være det rigtige.  

 

Hvilke sokker syndes du passer til dig og din personlighed? Du har nu fået en lille forklaring på hvad vi syndes er det rigtige valg.